Dutch Graphic GroupDutch Graphic Group
MENU

grootformaat en outdoor

Onze professionele printers printen tot een breedte van 259cm en zijn geschikt voor een breed scala aan In- en Outdoor printoplossingen:


Direct een offerte

posters

Posters worden vaak ingezet om groot- of kleinschalige evenementen onder de aandacht te brengen. U kunt hierbij denken aan een muziekfestival met bekende artiesten of bijvoorbeeld een avond met live bands bij de lokale kroeg of een tentoonstelling bij een museum.

Dutch Graphic Group kan posters leveren in elk gewenst formaat, in full color of zwart-wit en op een veelheid aan materialen.


Direct een offerte

reclameborden en zuilen

Een reclamebord is een medium dat interesse wekt bij een potentiële klant. Het is dus belangrijk dat een reclamebord een pakkende boodschap bevat, die bij mensen blijft hangen. Als de interesse eenmaal gewekt is, is het maken van een beslissing sneller gedaan en kan de klant overgaan tot actie.


Direct een offerte

billboards

Wilt u opvallen? Dan is grootformaat wellicht iets voor u! Een reclamebord of billboard is een in de openbare ruimte geplaatst reclamemedium en wordt daarmee tot de buitenreclame gerekend.

Denk hierbij aan de veelgebruikte metalen frames, waarin door middel van elastieken een zijldoek met logo, diensten en eventueel slogan wordt gespannen.


Direct een offerte

canvas

Een portret van uw zoon, dochter of kleinkind, een prachtige vakantiefoto. Zwart-wit, of liever full color, een klein aandenken of een grote eyecatcher voor aan de muur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij leveren vakwerk, en topkwaliteit producten.


Direct een offerte

Voertuig-belettering

Het aanbrengen van opschriften en logo’s in full color, maakt van autobelettering een zeer efficiënte vorm van reclame. Autobelettering is een perfect reclamemedium voor uw bedrijf.

De specialisten van Dutch Graphic Group zorgen er graag voor dat uw wagenpark van een optimale reclameboodschap wordt voorzien.


Direct een offerte

bewegwijzering

Heeft u een groot bedrijf en wilt u uw klanten de juiste weg opsturen? Dan kan Dutch Graphic Group een interne bewegwijzering voor u verzorgen.

De interne bewegwijzering is voor elk bedrijf anders en kan verschillende onderdelen bevatten zoals: deurborden, wandborden, informatieborden, etc.


Direct een offerte

belettering

Belettering kan gebruikt worden als reclamemedium, maar ook als aanduiding van uw bedrijf en diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de belettering van de ramen van uw kantoor


Direct een offerte

vlaggen, aankleding van gebouwen, signing, banners, interieur decoratie, beursaankleding en meer