Dutch Graphic GroupDutch Graphic Group
MENU

mailing

Wilt u snel en gecontroleerd een grote groep ontvangers benaderen met dezelfde boodschap? Dan kan Dutch Graphic Group eenmailing voor u verzorgen.


Direct een offerte

direct mail

Wilt u snel en gecontroleerd een grote groep ontvangers benaderen met dezelfde boodschap? Dan is direct mail een geschikte optie voor u. Het doel van direct mail is meestal het verkrijgen van respons voor bijvoorbeeld het plaatsen van een bestelling of een afspraak te maken. Voordelen van direct mail zijn bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het bijhouden van klantgegevens, de mogelijkheid tot het opbouwen van een langdurige en duurzame relatie, het persoonlijke karakter en de meetbaarheid.


Direct een offerte

frankering

Frankering houdt in dat een poststuk (brief, pakket, etc.) wordt voorzien van postzegels of een frankeerstempel. Het bedrag is afhankelijk van het gewicht en grootte van het poststuk en van de aard van de verzending, ook wordt er onderscheid gemaakt tussen binnen- en buitenland.

Heeft u grote hoeveelheden post, dan kan Dutch Graphic Group deze voor u frankeren. Ook zorgen wij ervoor dat u telkens het minimale tarief betaald voor de verzending van uw post.


Direct een offerte

postverwerking

Postverwerking is van oudsher een van de werkzaamheden van Dutch Graphic Group. Dus heeft u geen tijd om voldoende aandacht aan uw mailingen te besteden, dan kan Dutch Graphic Group zowel de in- als uitgaande post van klanten verzorgen. Hiervoor werken wij nauw samen met bijvoorbeeld PostNL.


Direct een offerte

personalisering

U heeft een groot klantenbestand en u wilt al uw klanten op een persoonlijke manier op de hoogte stellen van nieuwe acties, of andere informatie? Dan is personalisering iets voor u. Door middel van personalisering kunt u uw klanten het gevoel geven dat ze persoonlijk benaderd worden, zonder dat dit feitelijk het geval is. Met behulp van een database met persoonsgegevens van de ontvangers, kan Graphic&Mail uw mailing een persoonlijk tintje geven, door de persoonlijke gegevens in te printen gelijktijdig met de rest van de boodschap.


Direct een offerte