Dutch Graphic GroupDutch Graphic Group
MENU

etiketten

Als preferred partner van vele bedrijven in de groente & fruitteelt, zijn wij bekend met de werkwijze en kwaliteitseisen m.b.t. labels en etikketten in de branche. Dutch Graphic Group beschikt continu over een voorraad van diverse soorten materiaal, om u als klant snel en professioneel te voorzien van kwaliteitsetiketten en labels.


Direct een offerte

etiketten op rol

Etiketten op rol worden gebruikt voor een veelheid aan toepassingen in diverse branches, bijvoorbeeld de levensmiddelenindustrie, maar ook in de farmaceutische- en muziekindustrie. Verder zijn etiketten uitermate geschikt voor reclamedoeleinden, bijvoorbeeld op voedselverpakkingen.

Dutch Graphic Group kan alle soorten etiketten leveren, tot 6 kleuren bedrukt, in full colour en/of PMS kleuren en in diverse rolwikkelingen.


Direct een offerte

Etiketten op vel

Vellen etiketten worden vaak daar gebruikt waar een geautomatiseerde verwerking van etiketten niet mogelijk of niet wenselijk is. Denk daarbij aan voorgedrukte adresetiketten met het logo van uw bedrijf, of series in kleine oplagen. Ook dit soort etiketten kan Dutch Graphic Group leveren in vele vormen; bedrukt in offset of digitaal indien er sprake is van een hele kleine oplage.


Direct een offerte

printers

Heeft u interesse in een printer of een af /opwikkelaar dan bent u natuurlijk bij ons aan het juiste adres! Wij adviseren u graag zodat u de juiste keuze kunt maken.


Direct een offerte

inprint service

Er zijn vele specifieke soorten etiketten die periodiek gemaakt moeten worden binnen de verschillende bedrijfsprocessen. Vaak loont het voor een klant niet hiervoor de benodigde apparatuur zelf aan te schaffen.


Direct een offerte

thermo transferfolie

Thermo transfer folies zijn een methode voor het digitaal inprinten van bijvoorbeeld barcodes en diverse afbeeldingen in 1 kleur. Thermo transfer folie wordt onder andere gebruikt voor het maken van etiketten en verpakkingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inprinten van barcodes op etiketten en houdbaarheidsdata op verpakkingen.


Direct een offerte

barcodes

Dutch Graphic Group kan een verscheidenheid aan barcodes genereren en drukken of printen op diverse soorten etiketten.


Direct een offerte