Dutch Graphic GroupDutch Graphic Group
MENU

Ontwerp en dtp

Dutch Graphic Group heeft een eigen ontwerp en DTP afdeling in huis. Hierdoor kunnen wij uw ook ontzorgen op het gebied van ontwerp en DTP.  Of het nu gaat om een geboortekaartje wat ontworpen moet worden of een reclame flyer voor uw bedrijf, alles is mogelijk! 

Direct een offerte

ontwerp en vormgeving

Drukwerk en reclame-uitingen vallen of staan met een sterk concept en een goed uitgevoerd ontwerp. Het gebruik van typografie, tekst, kleur, afbeeldingen en illustraties hierbij moet uiterst zorgvuldig uitgevoerd worden, wil de boodschap goed overkomen op de doelgroep.

Bij het ontwerpen van een reclame-uiting is het ook belangrijk dat u een duidelijk beeld heeft van de doelgroep die u wilt bereiken.

Dutch Graphic Group heeft een eigen afdeling voor vormgeving zodat de basis van uw drukwerk altijd optimaal verzorgd is.


Direct een offerte

dtp

DTP staat voor DeskTopPublishing, anders dan ontwerp houdt DTP het opmaken van documenten in. Bij deze vorm van grafisch werk is er dus al een ontwerp gemaakt, dat wordt vertaald naar een specifiek formaat.

De DTP afdeling van Dutch Graphic Group draagt er zorg voor dat de opmaak van uw drukwerk telkens tot in de puntjes verzorgd is, zodat uw reclame-uiting optimaal tot uiting komt.


Direct een offerte